Пізньої ночі суботи, 21 вересня, у Києві сталася ДТП за участю вантажного авто MAN і легковика Renault Laguna. Про це повідомляє «Інформатор».

Аварія сталася біля станції метро «Бориспільська». За попередніми даними, жінка за кермом легкового автомобіля проїхала на червоний сигнал світлофора. Як пояснює її чоловік, що знаходився на пасажирському сидінні, жінка не помітила червоного сигналу і вилетіла на дорогу прямо перед вантажівкою, що перетинала Харківську площу.

Від удару легковик відлетіла на протилежну сторону дороги і врізався в стовп. При цьому машина зачепила трансформатор.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На Харьковской площади фура отправила в столб Renault с семейной парой

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 20 september 2019

Тільки за щасливим збігом обставин у ДТП ніхто не постраждав: подружжя було пристібнуте, в машині спрацювала подушка безпеки. Сам автомобіль Renault від зіткнення перетворився на купу брухту.

Нагадаємо, що киянку Наталію Ачкан виставили з власної квартири №240 по вул. Гмирі, 12б. Дівчина заборгувала кредитній спілці "Зараз" проплату за 3 місяці. Не платила за проблем зі здоров'ям.

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, нелюд орудував.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.