У Солом'янському районі Києва невідомий житель одного з будинків скинув на комунальників цеглину. Про це повідомляє прес-служба "Київтеплоенерго".

Наголошується, що комунальні служби виконували ремонт теплотраси на вулиці Ушинського, коли невідомий пошкодив аварійну техніку. Інцидент стався в 14:10, біля будинку № 19.

Цегла розбила скло екскаватора, що засипав яму на дитячому майданчику після ліквідації пошкодження на тепломережі. Осколки скла дивом не травмували водія.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Києві комунальників обстріляли цеглою з балкона

В підприємстві розповіли, що заміна скла обійдеться в 19 тис. грн, а екскаватор ще не скоро повернеться до роботи.

Нагадаємо, що у Києві знову масові відключення. Води у Києві не буде за кількома адресами. Час запастися водою у киян є, - планове відключення, пояснюють в "Київводоканалі".

Як повідомляв портал Знай.uа, киян залишать без води, адреси "щасливчиків". Про планове відключення попередили в "Київводоканалі". У компанії нагадали киянам, що на час відключення варто зробити запаси води.

Також портал Знай.uа писав, що у зв'язку з аваріями, які сталися в мережі водопостачання в Києві на деяких вулицях зникла холодна вода. Комінальні служби вже активно працюють над тим, щоб вода з'явилася протягом доби, повідомляє прес-служба Київводоканалу.