Під Києвом спалахнув будинок екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої.

Про це повідомляє інформаційне агентство "Інтерфакс України".

Вночі, 17 вересня, під Києвом у селі Гореничі загорівся приватний будинок. За попередньою інформацією, постраждалих у результаті події немає.

У свою чергу господарі будинку стверджують, що це був навмисний підпал. Заміський будинок належав екс-главі Національного Банку України Валерії Гонтарєвій.


"Шановні колеги, тільки що наш будинок під Києвом в селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повне і остаточне беззаконня! Я не знаю куди мені звертатися, терор продовжується!!!", – повідомила вона представникам ЗМІ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, будинки у Гонтарєвої проходять обшуки: "Хороші новини".

Як повідомляв портал Знай.uа, , на лікарняному ліжку з укладанням: Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Також Знай.uа, писав про те, що соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".