У повітрі Києва виявили значні перевищення гранично допустимої концентрації ряду небезпечних сполук. В атмосферному повітрі столиці вміст домішок пилу, діоксиду сірки, оксид азоту та формальдегіду перевищує гранично допустиму концентрацію.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, вміст пилу склав 0,10-0,20 мг / м.куб при гранично допустимих 0,15, вміст діоксиду сірки – 0,018 – 0,126 при допустимих показниках в 0,050, вміст оксиду азоту – 0,04-0,36 ( гранично допустимий показник – 0,04), вміст формальдегідів – до 0,015 при допустимих 0,003, оксиду вуглецю – від 0 до 3 од, (гранично допустимий показник – 3).

затори в Києві
затори в Києві

У свою чергу в КМДА пояснили проблеми чистоти повітря в Києві великою кількістю пожеж поблизу столиці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В останні дні кияни скаржаться на самопочуття у зв’язку із забрудненням повітря. Найбільше страждають жителі лівобережжя.

Однак проблема виникла через комплексну бездіяльність. "Енергія" і Бортницька станція аерації десятиліттями труять киян, запах гару постійно присутній в Дарницькому районі.

Зазначимо, що у червні, за даними метеорологів, рівень забруднення повітря діоксидом азоту в Києві досяг 6 середньодобових ГДК (гранично допустима концентрація) в районах Оболонського проспекту; Бессарабської й Деміївської площ. У ДержНС заявили про зростання забруднення повітря в Києві через збільшення автомобільного трафіку.

Нагадаємо, "ПриватБанк" обібрав клієнта до нитки, дали 100 - вимагають 6000.

Раніше Знай.ua повідомляв, українським молодим мамам будуть видавати оновлені "бебі-бокси".

Також Знай.ua писав, українцям порадили, як збільшити пенсію.