Протягом 2018 і 2019 років в Києві сталося кілька нападів на ювелірні магазини. Як вдалося встановити співробітникам поліції, за частиною з цих нападів стоять одні і ті ж зловмисники. Всіх трьох правоохоронці оголосили в розшук.

У разі, якщо ви володієте будь-якою інформацією про цих людей, ви можете отримати 100 тисяч гривень за надання цих даних поліцейським. Про це розповіли в прес-службі столичної поліції, передає Інформатор.

За словами правоохоронців, злочинці працювали за однією і тією ж схемою. Один зловмисник заходив в ювелірний магазин, а в цей час двоє інших чекали його на вулиці. Після пограбування трійця розходилася в різних напрямках, щоб одночасно не «засвітитися» на камерах спостереження. Тим не менш, їх вдалося вирахувати. Поліцейські повідомляють наступні прикмети підозрюваних:

  • Перший підозрюваний у віці 30-35 років і зростом приблизно 180-185 сантиметрів. Худорлявий, з короткою зачіскою. Може бути одягнений у спортивну куртку з темними смугами вздовж рукавів і вставками на грудях, сині джинси, темне взуття. На голові – сіра панама з червоним і білим обідками.
  • Другий підозрюваний у віці 40-45 років і зростом близько 175-180 сантиметрів. Середньої статури, темне коротке волосся з лобовими залисинами, смаглявий. Може бути одягнений у темно-синю футболку, темні штани та взуття. З собою може мати чорну спортивну кофту.
  • Третій підозрюваний у віці 40-45 років і зростом приблизно 180-185 сантиметрів. Міцної статури, лисий. Може бути одягнений у чорну футболку з буквою «Я» білого кольору на грудях, темні штани і взуття.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві схопили банду, укравшую мільйони.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, у Києві хлопець пограбував дівчину на першому побаченні: любов за 2 тисячі.

Також Знай.uа" писав, що озброєна банда "обгородила" інкасаторську службу.