Кияни можуть безкоштовно пройти обстеження, перевіривши рівень цукру і холестерину в крові, індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск і отримати консультацію лікаря. Так, в рамках проекту "Лікар у Вашому домі" кожен бажаючий може пройти медичне обстеження в наметах, розташованих у кожному районі міста.

Так, за результатами досліджень, проведених минулого тижня, 786 людина з 1305 страждають від надмірної ваги, у 605 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, у 303 людина підвищений уровенеь цукру в крові. Крім того, у 516 людей зафіксовано підвищення рівню холестерину.

Нагадаємо, у Києві дитина загинула за загадкових обставин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, у шкільних їдальнях Києва повністю оновили меню, батьки розповіли про його переваги і недоліки.

Також Знай.ua писав, Комаровський відповів на риторичні запитання про щеплення.