Сьогодні, 8 вересня, у Києві та області синоптики прогнозують теплу та ясну погоду без опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Як повідомляється, сьогодні вдень температура повітря у столиці буде від 25 до 27 градусів тепла, а вночі опуститься до відмітки 13-15 градусів вище нуля. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні суха та прохолодна погода очікується в усіх регіонах України за винятком Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей, де синоптики прогнозують дощі з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня зміцнила свої позиції — її офіційний курс становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують пам’ять великомучеників Наталії та Адріана.