В 2019 році встановлено новий рекорд відвідування зони відчуження ЧАЕС. За даними Державного агентства з управління зоною, протягом восьми місяців зону відчуження відвідали майже 75 тисяч туристів. Про це йдеться на сторінці агентства в Facebook.

"В цьому році вже встановлено новий рекорд відвідування зони відчуження – 74 671 турист за вісім місяців. Тільки за серпень 2019 зону відвідало 14 416 осіб. З початку року цей показник збільшився у п'ять разів: ще в січні-лютому зону відвідували менше 3 тисячі чоловік в місяць, а починаючи з березня кількість туристів почала зростати", – йдеться у повідомленні.

Зараз у зоні відчуження, затверджений 21 маршрут для відвідувачів - 13 наземних, п'ять водних та три повітряні маршрути.

У зоні відчуження затверджено 21 маршрут для відвідувачів Наказом Голови ДАЗВ у зоні відчуження затверджено 21 маршрут...

Geplaatst door Державне агентство України з управління зоною відчуження op Donderdag 5 september 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.