Під Києвом місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння жорстоко зґвалтував неповнолітню дівчину, піймавши підлітка біля будівлі сільради.

Про інцидент повідомили в прес-службі обласної прокуратури в четвер, 5 вересня.

За інформацією ґвалтівник напав на мешканку села Мала Вільшанка, біля адмінбудівлі району. Нападником виявився 19-річний хлопець, який знаючи про несовершеннолетии дівчата, чекав її біля будівлі сільради.

Зловмисник затриманий та правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за фактом "зґвалтування". Гвалтівнику загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Слабоумство і відвага: горе-злочинець під Києвом вкрав поліцейське авто і попався через 10 хвилин

Як писав Знай. ua Вже підбирається до Києва: у Вінницькій області перекинулася вантажівка з тоннами хімікатів - "непередбачувані наслідки"

Раніше Знай.ua Хімічна кастрація: як в Україні "перевиховуватимуть" ґвалтівників