В мережі наочно показали, за що зняли з посади Віталія Кличка.

Відповідний пост опублікували в соціальній мережі Тwitter.

У мережі показали стан доріг в українській столиці. В деяких місцях міста дороги не ремонтували вже кілька років, в доказ цього показали ями, яким вже більше двох років. При цьому від асфальту, який робили кілька років тому вже практично немає ані сліду, зате бруківка, укладена за часів Ярослава Мудрого проглядається добре.

"Ви питаєте: за що Кличка зняли? Це ось вулиця Кирилівська, колишня Фрунзе, у Києві-європейській столиці, навпроти стадіону Спартак. Цим ямам роки два, як мінімум. Зате чітко проглядається бруківка, покладена в часи Ярослава Мудрого", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що 4 вересня новопризначений Кабінет міністрів підтримав звільнення Віталія Кличка, мера української столиці, з посади голови Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Нагадаємо, скандальним заступникам Кличко заборонять виїзд за кордон.

Раніше "Знай.иа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також Знай.иа" писав, Радуцький з "Слуги народу" розповів про таємний дзвінку з Лаври про Кличка.