На залізничному вокзалі у Києві дівчина, скориставшись розіяністю одного із пасажирів поцупила із його рюкзака гаманець та документи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Потерпілий пояснив, що, спускаючись на ескалаторі, виявив відсутність гаманця із грішми та документами. Згодом чоловік помітив дівчину із схожим гаманцем і звернувся до поліцейських.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці швидко відшукали по опису горе-злодійку. Її зупинили, а у ході поверхневого огляду виявили у неї гаманець потерпілого. Фігурантка – 16-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

Тепер їй загрожує до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що пограбував сам себе: у Львові заарештували п'яного чоловіка, "вирішив розважитися". Чоловік влаштував копав справжнє шоу, проте вони його не оцінили.

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо ромів увірвалися до будинку бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали та жорстоко побили

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.