В 2019 році навчальний сезон випадає на вихідні дні. Але, незважаючи на це, було вирішено, що лінійка в більшості школах пройде в неділю.

Про це повідомляє портал "Українські новини"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, відомо, що діти, які не пройшли вакцинацію, не будуть допущені до занять у навчальних закладах 1 вересня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але якщо батьки відмовляться від вакцинації, держава дозволить кожній дитині отримувати освіту, запропонувавши дистанційну або індивідуальну форму навчання. А для дітей, які змушені пропускати уроки через хворобу або заняття спортом, музикою, вчителі будуть складати спеціальний навчальний план.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в червні президент України Володимир Зеленський видав указ про скасування обов'язкової шкільної форми.

Для забезпечення повної безпеки учнів початкової школи (1-4 класів) учні зобов'язані носити світловідбиваючі жилети в темний час доби дорогою до школи і додому.

Також, в 2019 року всі школярі отримають нові учнівські квитки електронного формату.

Варто зауважити, що обід в їдальні буде зроблений у вигляді шведського столу, де учні зможуть самі обирати, що їсти.

Нагадаємо, що одеські школи в новому навчальному році змушені змінити графік роботи: на них чекає друга зміна.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у 2019 році 1 вересня випадає на неділю.

Також портал "Знай.uа" писав, що в цьому році відправити дитину до школи обійдеться майже вдвічі дорожче, ніж в 2018 році.