Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики підтримала проект рішення Київради "Про питання припинення функціонування сміттєпроводів у багатоповерхових житлових будинках міста Києва".

Про це повідомляє Київрада.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Щоб офіційно позбутися сміттєпроводів, за проект повинні проголосувати на одному із засідань Київради. Після чого Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА разом з райдержадміністраціями за три місяці повинні скласти графіки проведення робіт у багатоквартирних будинках. Мова йде про заварювання сміттєпроводів з дезінфекцією.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після виконання всіх робіт виконавчий орган Київради повинен вжити заходів щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у зв'язку з припиненням надання цієї послуги.

Нагадаємо, що КМДА збільшила вартість вивезення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вже в примусовому порядку ввели сортування побутових відходів.

Також портал "Знай.uа" писав, що столиця України блискавичними темпами перетворюється на гігантське звалище, і винні в цьому в основному самі ж кияни.