У Києві в ніч на 28 серпня сталося жахливе вбивство: на Окружній дорозі молодого чоловіка викинули з авто з перерізаним горлом. Про це повідомляє «Інформатор».

Свідки кажуть, що у хлопця ще були сили: він зміг піднятися, йти і просити про допомогу проїжджаючих повз водіїв. Врятувати його не вдалося – молодий чоловік впав на тротуар і стік кров'ю.

Очевидець стверджує, що хлопцю на вигляд було близько 25-30 років, на перший погляд він здавався п'яним. Водій, що зупинився, побачив перерізане горло і одяг, просочений кров'ю. Його спроби врятувати хлопця не увінчалися успіхом.

У Києві хлопця з перерізаним горлом виштовхнули з авто

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Перед смертю хлопець встиг вимовити єдине слово – «таксі». Зрозуміти, що саме він мав на увазі, поки не можуть.

Інші очевидці кажуть, що загиблого виштовхали з машини Daewoo Lanos сірого кольору, яка поїхала на величезній швидкості. За їх словами, вони бачили залитий кров'ю салон авто.

Прибулі на місце вбивства поліцейські все ще не можуть встановити особу вбивці і знайти його авто.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що в одесита виявили страшну колекцію смерті.

Як повідомив Знай.uа, озвірілий чоловік розстрілявпоштове відділення

Також Знай.uа розповідав, що злочинець, який у січні пограбував і вчинив наругу над студенткою, отримав 8 років за гратами.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM