У неділю, 25 серпня, у Києві на проспекті Академіка Палладіна, 18/30 відбулася ДТП з постраждалими. Зіткнулися машини Ford Mondeo, Hyundai Tucson, Renault Logan і Renault Duster.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами водіїв, Renault Duster, Renault Logan і Hyundai Tucson їхали по Палладіна у бік станції метро "Академмістечко" в одному ряду. Всі учасники руху почали зупинятися, оскільки загорівся червоний сигнал світлофора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

У цей момент на повній швидкості Ford Mondeo протаранив Hyundai, той врізався в Renault Logan і зачепив Renault Duster. В результаті аварії постраждала жінка-пасажир з Tucson. Її з незначними травмами госпіталізували до лікарні.

На Академгородке пьяный водитель Ford протаранил 3 машины: пострадала женщина

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У водія Ford були зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння. Він заперечував, що вживав алкоголь, але тест "Драггер" показав 1,51 проміле. Цей показник перевищує допустиму норму в 7,5 разів.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, що в Жмеринці, Вінницької області, мотоцикліст зіткнувся відразу з двома автомобілями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській області сталася масштабна ДТП, яка забрала людське життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.