У Києві, в суботу, 24 серпня, у День Незалежності, буде комфортна сонячна та суха погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, температура повітря вдень +25...+27 градусів, а вночі +13...+15 градусів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто відзначити, що в Чорнобилі буде до +27 градусів, у Тетереві, Фастові, Борисполі, Яготині, Білій Церкві та Миронівці очікується також до +27 градусів. Така ж погода буде в Баришівці та Вишгороді.

Нагадаємо, що на День Незалежності погода майже у всіх областях України буде без опадів, з мінливою хмарністю і теплом. На Заході потепління, дощ з грозою в Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", за прогнозом синоптиків, вересень буде відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону - в п'ятнадцятих числах жовтня.

Також портал "Знай.uа" писав, що після похолодання протягом декількох днів в країну повернеться спекотна і суха погода.