29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки за підробленими документами за 3 млн 700 тис. гривень. Про це йдеться в повідомленні Київської прокуратури №9, яка затримала шахрая.

Так, до поліції звернулася жінка із заявою, що хтось, використавши підроблену довіреність від її імені, здійснив незаконне відчуження її квартири по проспекту Лобановського в Києві і присвоїв суму 3 млн 700 тис. гривень від продажу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В рамках досудового слідства вдалося встановити особу шахрая. Ним виявився 29-річний мешканець Київської області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Аферистові вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190 ("Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах") і ч. 1, 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) КК України.

До суду направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 12 років ув'язнення у в'язниці.

Нагадаємо, шахраї з Дніпра пограбували українців на 1,5 мільйона через соціальні мережі і SIM-карти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають афериста, який "видоїв" з банкоматів мільйон.

Також портал Знай.uа писав, що у Вінниці збільшилась кількість телефонних шахраїв.