У Києві на вул. Здолбунівській активісти спіймали педофіла, але покарати його не вийшло.

Про це повідомляють у групі "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У соціальній мережі було опубліковано відео з 14-річним хлопчиком і чоловіком, який, за словами авторів кадрів, чіплявся до дитини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також можна помітити, що на момент зйомки передбачуваний збоченець лежав лицем до землі зі зв'язаними руками.

Вчера на Здолбуновской активисты поймали педофила. Говорят, что есть все доказательства и добавляют, что так как отец ребёнка (местный алкоголик) отказался писать заявление - педофил до сих пор на свободе.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 20 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Активісти запевнили, що у них є всі відеодокази злочину, але батько хлопчика (місцевий алкоголік) відмовився писати заяву і тому педофіла відпустили.

Нагадаємо, що у Васильківському районі Дніпропетровської області 47-річний чоловік тривалий час знущався над своєю 14-річною падчеркою. Коли матері дівчинки не було вдома, злочинець ґвалтував дитину.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині чоловікові загрожує ув'язнення до восьми років за вчинення розпусних дій над малолітніми дітьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі за розбещення неповнолітньої дитини чоловіка засудили до семи років позбавлення волі з забороною на три роки працювати у сфері виховання дітей.