20 серпня в Дніпровському районі Києва стався конфлікт між пішоходом і водієм, в результаті якого загинула собака пішохода.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, близько 13:00 жінка з коляскою і собакою переходила дорогу по переходу на перетині вулиць Празької і Алматинської. У неї виник конфлікт з водієм машини, яка проїжджала повз.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Поки що невідомо, що саме викликало агресію у чоловіка, але він дістав пістолет і відкрив вогонь по таксі.

На пешеходном переходе застрелили собаку

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 20 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що собака була поранена в голову. Фармацевт з найближчої поліклініки намагалася надати допомогу тварині, але собака померла.

На погане самопочуття також скаржилася і господиня вихованця, у неї боліло серце. Стрілець втік з місця події. На місце приїхала слідчо-оперативна група, але жінка відмовилася писати заяву.

Нагадаємо, що у Кривому Розі невідомі напали на тролейбус і розстріляли його, коли у ньому були пасажири.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі налякані місцеві мешканці звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв автомобіль з пасажирами.