У Державній службі з надзвичайних ситуацій попередили про те, що на території Києва та області буде дуже висока пожежна небезпека.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, висока небезпека виникнення пожеж буде зберігатися з 20 до 22 серпня.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"20-22 серпня в Києві висока (4 класу), а по області надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", — йдеться в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фахівці рекомендують українцям обережно поводитись з вогнем, особливо в лісопаркових зонах. Вони також нагадують про правила поведінки в випадку виникнення пожежі.

Нагадаємо, що у зв'язку з різким підвищенням температури по області Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування певними районами.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі оголосили високу пожежну небезпеку.