У понеділок, 19 серпня, у частини мешканців Києва зникла холодна вода. Це відбулося через пошкодження мережі холодного водопостачання.

Про це повідомляють у Київводоканалі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, комунальники вже приступили до ліквідації аварій і обіцяють, що вода з'явиться протягом дня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що станом на 10:00 вода зникла в будинках на двох вулицях.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тимчасово відсутнє водопостачання за адресами:

  • вулиця Марка Безручка, 15, 15а, 17, 19, 21, 21а, 23, 25, 27;
  • провулок Кисловодський 1-20.

Нагадаємо, що через плановий ремонт мешканці центру Запоріжжя на 12 годин залишаться без холодної води. Мешканцям повідомили заздалегідь, щоб у них була можливість набрати воду завчасно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 20 серпня водоканали можуть перейти на погодинну подачу води для українців. Причиною називають брак коштів на оплату електроенергії.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Львівтеплоенерго" проводить гідравлічні випробування теплових мереж від котелень на вулицях Солодової та Китайська, 12.