Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вночі небо Київщини буде ясним, а повітря буде тримати температуру 13 - 14 градусів за Цельсієм. Від самого ранку над столицею зійде сонечко і грітиме Київ до самого вечора. Температура повітря сягне максимальної позначки у 23 градуси вище нуля лише ближче до обіду.

Опадів сьогодні не очікується. Вітер протягом всього дня дутиме північно-західний. Швидкість - 3-5 метрів за секунду. Після обіду над Київщиною очікуються пориви зі швидкістю вітру у 10 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У православній церкві 18 серпня відзначається день святого Євстигнія, який народився в III столітті на території Антіохії. Його у народі ще називають Євстигній-житник. У старості Евстигней вирішив повністю присвятити себе Богу, після чого пішов на Батьківщину і там проводив час у молитвах, а також здійснював добрі справи і відвідував храми.

Народні прикмети 18 серпня:

Яка погода 18 серпня – таким і грудень буде.

Якщо цибуля прозрівав 18 серпня – вважалося, що селянин урожай втратив.

Не можна у полі співати – лише дорогою.

П'явки на поверхню води спливають – дощ буде.

Земляні черв'яки виповзли 18 серпня із-під землі – чекай дощу.

Увечері відлуння чується далеко – буде теплий день.

Якщо ж відлуння 18 серпня глухе, то наступний день буде похмурим.

Нагадаємо, що у суботу, 17 серпня в Одесі буде мінлива погода. За прогнозами синоптиків, опадів у цей день не очікується.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні очікується потепління

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 18 серпня, православні християни відзначають передсвято одного з найважливіших християнських свят - Преображення Господнє.