У четвер, 15 серпня, погода у Києві буде похмурою.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, похмура погода буде триматися до самого вечора. Опадів синоптики не обіцяють.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вдень стовпчик термометра підніметься до +20…+21 градусів. А вночі температура повітря опуститься до +20…+18°C.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що 15 серпня відзначається перенесення із Єрусалиму до Константинополя мощів первомученика Стефана (Степана). Степан вважається покровителем коней. Наші пращури помітили, яка погода на Степана — такий і вересень буде. А по тому, які дні 15-19 серпня, визначали погоду на вересень-січень.

Нагадаємо, що в Україні у четвер буде дуже різна погода. З одного боку прийшли холоди і дощі з грозами. А ось з іншого - тепло, навіть жарко, сонячно і без опадів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початку тижня майже на всій території України прогнозується справжня літня погода.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики обіцяють у Запоріжжі ясну погоду.