У середу, 14 серпня, на Березняках у Києві чоловік відкрив холодильник з морозивом, який стоїть біля одного з кіосків на вулиці Шумського, 3г. Зловмисника вдалося швидко затримати.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами співробітників охоронної фірми "Сіріус", до них надійшов виклик про спрацювання сигналізації одного з МАФів, який знаходиться біля озера Тельбін. Вони помітили чоловіка, який намагався дістати з вуличного холодильника морозиво, а поруч на землі лежав лом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами затриманого, перед цим ввечері він посварився з дружиною і пішов прогулятися околицями. У самий розпал прогулянки він потрапив під дощ. Щоб не промокнути він сховався під дерево, поруч з яким був МАФ з вуличним холодильником для морозива. Чоловік побачив, що холодильник відкритий і вирішив взяти кілька десертів для себе, дитини і дружини.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місці події працювали співробітники охоронної фірми "Сіріус". Деталі події і ступінь вини чоловіка встановить слідство.

Нагадаємо, що у Києві поліція затримала крадія, що ховався під диваном квартири, яку сам пограбував.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Андрія Малишка, 3а група людей пограбувала магазин "Алло".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі жінка викрала автомобіль і зникла у невідомому напрямку.