"Укрзалізниця" планує витратити понад 3,5 мільйона гривень на реставрацію 26 дверей Центрального залізничного вокзалу Києва.

Про це повідомляє портал "Zалізниця без корупції"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що тендер на виконання робіт виграло ТОВ "Асор Груп", яке було зареєстроване 8 місяців тому. Фірма запросила за свої послуги 3,57 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відповідно до тендерної документації підрядник повинен демонтувати, реставрувати та встановити 26 дверей залізничного вокзалу, серед яких:

  • 12 дверей парадного входу, вхідна група № 1;
  • 6 дверей парадного входу, вхідна група № 2;
  • 8 дверей входу на платформу № 1.

Варто підкреслити, що у середньому реставрація одних дверей обійдеться близько 138 тисяч гривень. За таку суму у них шпаклюватимуть тріщини, замінять пошкоджені елементи, фрезеруватимуть пошкоджені елементи полотна та вклеюватимуть деревину, замінять латунні пластини та виконають інші відновлювальні роботи за потреби.

Нагадаємо, що філія "Центр сервісного забезпечення", що входить в структуру УЗ, під керівництвом Кравцова почала масштабне оновлення, провівши тендери на придбання сувенірної продукції з залізничною символікою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", державна компанія "Укрзалізниця" не перестає дивувати своїм сервісом та умовами, у яких їздять люди.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" нарешті вводить нову послугу, на яку чекали всі так довго.