У Києві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увечері йтиме дощ.

За прогнозами синоптиків, у неділю в столиці буде +15...+25 градусів вдень та +14...+16 градусів вночі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

11 серпня відзначається день святого мученика Калинника. Слідкували у минулі часи за вівсом на Калинника: якщо спілий овес вдруге зазеленіє - осінь буде непогожою. У давнину існувало таке поняття як "мороки" - це похмурий туманний час, який був характерний для цього дня.

Нагадаємо, що у суботу через антициклону майже скрізь буде сонячна і комфортна погода, температура від +24 до +29 градусів. Локальні грозові дощі можуть пройти в Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі та Одеській області через наближення грози оголошено штормове попередження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області, під містом Мелітополем місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.