У Києві п'яний чоловік, сидячи за кермом Bentley, в'їхав у дерево на бульварі Дружби народів і заснув.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На службу 102 надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на бульварі Дружби народів. Заявник розповів, що водій Bentley, ймовірно, в стані сп'яніння в'їхав у дерево. На місці події інформація підтвердилася, патрульні побачили автомобіль Bentley, який переднім бампером зачепив дерево, і водія з явними ознаками сп'яніння спав за кермом. Біля автомобіля також були свідки події, які розповіли поліцейським, що бачили, як ця людина, проїхавши близько 10 метрів по двору, скоїла наїзд на дерево", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правоохоронці розбудили водія і попросили його пред'явити документи та пояснити, що сталося.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння, але він відмовився.

На даний момент відомо, що на водія поліцейські склали протокол за ст 124 (вчинення ДТП без потерпілих), ч. 2 ст. 130 (повторне протягом року керування в стані сп'яніння) та ст. 185 (невиконання законних вимог поліцейського) КоАП, крім цього винесли постанову по ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом, будучи позбавленим такого права судом) КоАП.

Нагадаємо, що у Дніпрі водій на легковику у стані алкогольного сп'яніння врізався в маршрутку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Красноградському районі Харківської області п'яний водій врізався у дерево.

Також портал "Знай.uа" писав, що літня жінка на велосипеді врізалась у патрульний автомобіль місцевої поліції.