Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Києві чоловік закрив власну матір на балконі, підпалив квартиру і пішов.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві на вулиці Всеволода Нестайка, 5 з балкону сьомого поверху жінка кричала про допомогу. На місце події прибув наряд поліції.


Правоохоронці з'ясували, що жінка, яка перебуває на балконі не може вийти через те, що горить квартира. Патрульні намагалися самотужки загасити вогонь, поки на місце прямували рятувальники ДСНС. На щастя, жінку вдалося врятувати з палаючої квартири і вона не постраждала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Пізніше з'ясувалося, що це її син в момент початку пожежі був у квартирі. Але, коли приїхали патрульні, то він пішов. Після пожежі з'ясувалося, що син постраждалої п'є пиво в сусідньому дворі.


Правоохоронці затримали чоловіка. Під час спілкування він розповів, що лагодив радіоприймач. Коли у нього щось не вийшло, то підпалив деталь приладу. Зараз всі обставини події з'ясовуються.


Чому він залишив матір на балконі, а сам пішов, пояснити не зміг.

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей.

Раніше портал Знай.ua писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва.