Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Під Києвом знавіснілий чоловік кидався на людей з сокирою і пошкодив кілька автомобілів.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

У Броварському районі чоловік кидався на людей з сокирою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У поліції розповіли, що чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Зловмисник кидався на людей з сокирою, пошкодив припарковані автомобілі.

Коли на місце події прибув наряд поліції, бешкетник зустрів їх з ножем у руці.

Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 і ч. 1 ст. 345 КК України. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Нагадаємо, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей. На місце інциденту прибуло декілька екіпажів поліції, а також спецпідрозділ КОРД

Раніше портал Знай.ua писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.