Ясна погода очікується у Києві ввечері, а вдень небо можуть ненадовго затягнути хмари. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 28 липня вологість повітря у Києві становитиме від 44 до 88 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 29 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 05:18, а захід можна побачити в 20:50.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Кірика і Іуліти. У народі цей день називали Кіріка-мокродирки , тому що часто у цей день ллє дощ. Жінки у минулі часи святкували день "матінки Уліти", вважаючи її своєю заступницею.

Також у цей день вшановується пам'ять святого рівноапостольного великого князя Володимира Київського. У народі говорили: "На Володимира Червоне Сонечко сонце красне світить". Тому, буде дощ чи сонце, вгадати важко.

Нагадаємо, що українських Карпати на горі Піп Іван посеред літа випав сніг з дощем.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще