У Києві сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Нічний дощ до ранку повинен ослабнути, а у другій половині дня змінитися на дощ з грозою. Ближче до вечора він закінчиться.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 24 липня вологість повітря в Києві становить від 64 до 91 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 22 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 05:13, захід можна побачити в 20:55.

24 липня відзначається день пам'яті святої рівноапостольної Ольги. Також у цей день вшановується пам'ять великомучениці Євфімії Всехвальной.

У народі цей день називали Ефимьи-стожарницы, оскільки стоїть дуже спекотна погода. Часто цей день буває грозовим. У цей час починають випадати роси.

Наші пращури помітили, якщо в цей день сонячно, то урожай зернових культур буде хорошим.

Нагадаємо, що українських Карпати на горі Піп Іван посеред літа випав сніг з дощем.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали смерч.