У Києві з даху будинку зняли, чоловіка, який хотів покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє "Інформатор".

У понеділок, 22 липня чоловік забрався на дах Володимирського ринку на вул. Антоновича, погрожуючи скинутися вниз.


Очевидці події спробували умовити його злізти, але безуспішно. На місце викликали наряд поліції та рятувальників. Помітивши патрульних,які піднімаються на дах чоловік почав зіштовхувати їх вниз.

Чоловіка скрутили і наділи на нього наручники, після чого спустили на тротуар. Зараз чоловіка передали у руки медиків.

Нагадаємо, що на Амурському мосту водії помітили хлопця. Дніпрянин стояв за перилами і було видно, що він хотів зістрибнути. Чоловік кілька годин тому стояв на тому ж місці і так само хотів зістрибнути.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua" , патрульним вдалося врятувати самогубцю в Харкові. Чоловік вирішив звести рахунки із життям і зістрибнути з сьомого поверху харківської висотки.

Також портал " Знай.ua" писав, що патрульні поліцейські у Львові врятували життя чоловікові. Він намагався зістрибнути з моста.