У суботу, 20 липня, в Києві на Кураж Базарі вперше в Україні відбувся одностатевий шлюб. Дві дівчини Ночек і Олена зіграли весілля прямо на барахолці. Вони обмінялися обручками і виголосили клятву, повідомляє Інформатор.

Наречених вітали десятки щасливих гостей. Звучала чудова музика, першими перед усіма присутніми з'явилися маленькі ангели (дітки), вони розсипали тисячі сердечок навколо. За ними з'явилися і головні героїні свята. Спочатку Олена у супроводі брата, а потім і Ночек в супроводі сестри. Йшли вони по червоній доріжці, як справжні королеви.

На Кураж Базаре проходит первая однополая свадьба

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 20 juli 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пару зустрічали оплесками та словами підтримки. Вони трохи ніяковіли, але близькі люди підтримали дівчат. Після вступних слів ведучої мікрофон передали юристу Кирилу Барашкову, який допомагає дівчатам скріпити зв'язки офіційно і в кінцевому підсумку тримати в руках свідоцтво про шлюб. Альона і Ночек підписали документи, які вже в понеділок відправлять в Португалію, ще через деякий час наречені зможуть отримати безпосередньо свідоцтво.

Так як на цьому весіллі було дві наречені, обидві спочатку кидали букети.

Нагадаємо, що з 16 по 23 червня в Києві пройшов ЛГБТ-подія Київпрайд.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з 16 по 23 червня відбулося найбільше в Україні ЛГБТ подія.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.