У Києві між чоловіком і 16-річним хлопцем стався конфлікт, який ледь не закінчився трагедією.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався 16 липня на вул. Теодора Драйзера (Троєщина) біля магазину "Фора".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як з'ясувалося, між підлітком і 40-річним перехожим виникла словесна перепалка, під час якої чоловік вихопив ніж і вдарив ним хлопця в серце.

В результаті швидка допомога забрала потерпілого до реанімації, а злочинця затримала поліція.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

На даний момент всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що 14 липня, в селі Горенка раніше судимий 23-річний хлопець, який був одягнений в костюм "Спайдермена", убив знайомого. Причиною вбивства став конфлікт між чоловіками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпровському районі Києва п'яний чоловік з ножем напав на своїх товаришів по чарці.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному з сіл Броварського району Київської області чоловік на смерть забив 70-річну односельчанку.