Мер Києва Віталій Кличко призначив тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора комунального об'єднання "Київзеленбуд" Олексія Короля. Він змінив на цій посаді Дмитра Зарубу, який був призначений виконуючим обов'язки генерального директора з 2 липня.

Про це повідомляє портал "КиевVласть"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ходять чутки, що Олексій Король є протеже скандального нардепа Дмитра Белоцерковца, з яким власники столичних Мафів і автокав'ярень пов'язують початок систематичних вимагань і знищення в столиці малого бізнесу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Виконання обов'язків генерального директора Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" з 16 липня 2019 року покласти на Короля Олексія Валентиновича – заступника генерального директора цього підприємства, тимчасово, до вирішення питання про призначення генерального директора Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" в установленому законодавством порядку", – йдеться у документі.

Варто підкреслити, що Олексій Король був призначений на посаду заступника директора КО "Київзеленбуд" всього лише 6 днів тому. До цього він був заступником начальника Управління екології Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки директора КП "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника, Петра Порошенка.