У середу, 17 липня, мешканці та гості Києва знову не дочекаються справжньої літньої погоди. За прогнозами синоптиків, з самого ранку і до вечора на небі з'являться густі хмари.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До обіду в столиці буде дрібний дощ, а з заходом сонця опади посиляться. Синоптики також прогнозують грозу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зауважити, що 17 липня відзначається день пам'яті святого благовірного великого князя Андрія Боголюбського. Цей день визначав погоду 11 серпня: "Який Андрій - такий і Калинник (11 серпня)".

Наші пращури у цей день спостерігали, як "грає місяць". Якщо він видний при сході, то здається, нібито він перебігає з місця на місце, змінює свій колір і ховається в хмари.

Нагадаємо, що у середу в Україні погода не сильно зміниться, будуть дощі, грози. Тільки в деяких областях мінлива хмарність, в той час як в інших через дощі стане ще холодніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні на тижні, 16-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові дощі не зупиняються. Хмарность і дощі прогнозують синоптики. Температура повітря буде коливатися від 21° до 23° вдень і вночі спуститься до 9°-11° вище нуля.