Під Києвом "Спайдермен" вбив чоловіка дерев'яною табуреткою.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

14 липня, в селі Горенка раніше судимий 23-річний хлопець, який був одягнений в костюм "Спайдермена" убив знайомого. Причиною вбивства став конфлікт між чоловіками.


Цей інцидент стався в будинку загиблого. 23-річний хлопець, на ґрунті тривалих неприязних відносин, завдав власнику житла численні удари стільцем і дерев'яною палицею по голові. Щоб замаскуватися, він одягнув костюм людини-павука.

Правоохоронці затримали чоловіка і повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, що двох одеситів, які відзначали день народження, обпоїли і пограбували у Грецькому парку.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.