У Києві 1880 учасників антитерористичної операції і членів сімей загиблих бійців АТО забезпечать житлом.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

До 2024 року повинні отримати житло 1880 воїнів АТО і членів сімей загиблих бійців АТО, що становить 63% від їх загальної кількості за станом на 31 грудня 2018 року.


Це житло придбають за рахунок міського бюджету та за субвенції від уряду. Ветеранам АТО буде передаватися житло від забудовників.

Також субвенція передбачає надання житла для учасників АТО, які мають намір поліпшити свої житлові умови і погодились сплатити половину його вартості.

Нагадаємо, що вже кілька років поспіль українським військовим обіцяли виділити земельні ділянки.

Як повідомляв Знай. ua, революційні події на Майдані Незалежності, загальний фінансовий криза і смерть кількох відповідачів у кримінальному провадженні – навіть це не стало перепоною на шляху суддів, які вирішили будь-яким чином "вибити старі борги" з ветерана АТО.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Притула вибухнув через перепалки Вакарчука і Тимошенко по газу.