14 липня в Києві весь день буде триматися похмура погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ввечері мешканцям столиці, які вийшли на прогулянку, краще прихопити з собою парасольку. В цей час доби будуть дощі з грозою.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вночі температура повітря опуститься до +14…+15 градусів. А вдень стовпчик термометра підніметься до +18…+21°C.

Варто зауважити, що 14 липня відзначається день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У селян у цей час починалася косовиця: "Кузьма і Дем'ян прийшли — на косовицю пішли".

У минулі часи помітили, хороша погода 14 липня обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода у цей день, то й 14 листопада нічого хорошого не чекай.

Нагадаємо, що у неділю, 14 липня, на більшій частині території України очікується тепла і суха погода. Однак, пощастить не всім.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в українських Карпатах на горі Піп Іван у середу, 10 липня, випав сніг з дощем. Повідомляється, що температура повітря становить 3 градуси тепла.

Також портал "Знай.uа" писав, що до кінця тижня в Україні очікується прохолодна погода з дощами і грозами.