В одному з сіл Броварського району Київської області чоловік насмерть забив 70-річну односельчанку.

Про це повідомляють в прокуратурі Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що від отриманих травм жінка померла на місці. Трагедія сталася в будинку чоловіка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За інформацією прокуратури, 70-річна жінка прийшла до дружини нападника. У будинку між 58-річним чоловіком та загиблою спалахнув конфлікт. В результаті сварки він схопив металевий прут і вдарив жертву по голові не менше 24 разів. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Пізніше з'ясувалося, що нападника затримали співробітники поліції. Потім справу передали в суд. Чоловіка засудили до 8 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Нагадаємо, що у Дніпрі жінка отримала удар по голові металевим совком від двірника. Двірник прямувала до невідомої пані, яка сиділа на землі, і зі всієї сили вдарила її по голові лопатою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Тулузи чоловік напав на літню людину, а також кинувся з кулаками на дворічну дитину, яка проходила повз.

Також портал "Знай.uа" писав, що у центрі Києва агресивний підліток жорстоко побив літнього безхатченка.