10 липня на переїзді перегону "Вершница — Новоград-Волинський" швидкісний потяг "Інтерсіті" за маршрутом "Київ-Львів" зіткнувся з машиною. В результаті аварії постраждав водій автомобіля, його терміново госпіталізували.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Водій машини виїхав на переїзд і зіткнувся з потягом. Відомо також, що світлова та звукова сигналізація, яка забороняє рух транспорту, справно працювала.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пасажири та поїзна бригада в результаті інциденту не постраждали, водія машини відвезли в лікарню.

Поїзд отримав ушкодження, через які не зміг продовжити рух за маршрутом, з Києва було відправлено аналогічний рухомий склад, до якого пасажирів пересадили. Рейс затримався приблизно на три години. Залізничники роблять все можливе, щоб скоротити відставання від графіка.

Нагадаємо, що у неділю, 7 липня, Київ сколихнула прикра аварія. На Набережному шосе, не доїжджаючи до моста Метро сталася аварія за участю автомобілів Honda Accord і Mitsubishi Lancer служби таксі "Феміда".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбулося смертельна ДТП. Водій Chevrolet не впорався з керуванням та в'їхав у відбійник. Від удару чоловік загинув.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Свердловській області Росії сталася страшна аварія за участю бензовозу.