У неділю, 7 липня, на Набережному шосе Києва сталася аварія за участю автомобілів Honda Accord і Mitsubishi Lancer служби таксі "Феміда".

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На момент зіткнення в таксі була сімейна пара з дворічною дитиною. Водій Honda був у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами водія Mitsubishi, він з трьома пасажирами рухався по Набережному шосе у другій смузі руху в напрямку мосту Метро. Чоловік за кермом Honda їхав у крайній лівій смузі ззаду таксі. Водій Acord не впорався з керуванням і влетів у задню частину Lancer. Удар був такої сили, що Mitsubishi закрутило на дорозі, і машина зупинилася поперек проїжджої частини.

На Набережном шоссе пьяный водитель Honda влетел в такси Mitsubishi

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 6 juli 2019

Після зіткнення водій Honda вів себе неадекватно, спочатку він говорив, що не був за кермом, а потім сказав, що машиною управляла дівчина.

Поліція, яка приїхала на місце ДТП, перевірила чоловіка на "Драгері". Прилад показав 2,11 проміле алкоголю в крові. Після цього водій Honda заснув у машині патрульних поліцейських.

У результаті аварії серйозно постраждала жінка-пасажир таксі, у неї травми різного ступеня тяжкості, в тому числі закрита черепно-мозкова травма та забій спини. Її чоловікові медики надали допомогу на місці. На щастя, в результаті аварії не постраждала дворічна дитина.

Нагадаємо, що в селі Хотянівка у Вишгородському районі Києва сталася смертельна аварія за участю фури DAF і мопеда, за кермом якого перебувала жінка 1949 року народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", жахлива ДТП сталася вночі 5 липня поблизу райцентру Миколаївка, Одеська область.

Також портал "Знай.uа" писав, що у вівторок, 2 липня, сталася аварія в Миколаївській області.