На Київщині вчитель, якого підозрюють у педофілії покінчив з собою.

Про це повідомляє інформаційний портал Оbozrevatel.

У селі Малі Єрківці Бориспільського району, покінчив із собою вчитель географії Юрій Забродін, якого підозрюють у педофілії. Безліч знайомих вчителя не вірять в те, що він міг так вчинити зі своїми учнями.

У поліції розповіли, що заяву на вчителя написало відразу п'ять сімей. А в Бориспільському суді школярі підтвердили свої свідчення, вчителю загрожувало до восьми років позбавлення волі.

Що відомо про покончившим з собою вчителем?

В селі Єрківці вчитель географії Юрій Забродін жив у невеликій кімнатці в гуртожитку зі своїм сином. Кілька років тому від нього пішла дружина, і забрала з собою дочку.

Юрій Забродін був учителем у сусідньому селі Мирне, а в Малих Ерковцах, вів гурток художньої самодіяльності в клубі.

Усі знайомі вчителя були шоковані, коли за ним прийшла поліція. Ніхто не міг подумати, що тихий і мирний Юрій здатний на таке.

Слідство тривало кілька місяців до того, як Юрій наклав на себе руки. Передсмертну записку чоловіка опублікувала його племінниця Яна Литвинчук. У ній він запевняє, що ні в чому не винен, що його обмовили.

Вчителя поховали 1 липня.

Племінниця вчителя впевнена, що її родича обмовили і вона готова боротися до кінця за відновлення справедливості. У рідній школі Юрія також не вірять в це, і стверджують, що його просто обмовили і довели до смерті.

Один з хлопчиків із художнього гуртка, який вів Юрій Забродін розповів, що він кілька разів робив з них розпусні дії. Одного разу в кінці репетиції він попросив хлопчика спуститися до нього зі сцени. Викладач силою поклав дитину до себе на коліна і заліз рукою під білизну. Насильно утримуючи його, вчитель "рукою м'яв його статевий орган". Після чого стверджує дитина, що вчитель дав йому 100 гривень, щоб він мовчав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, у соціальних мережах опублікували фотографію рецидивіста, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дитини.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Підлітки жорстоко розправилися з ровесником біля торгового центру

Також "Знай.ua" писав батько-збоченець розбестив дочка і заробив на цьому.