У вівторок, 2 липня погода у Києві стане гірше, до кінця дня буде гроза і короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає мешканців міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто звернути увагу, що киянам радять:

  • всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і предмети, які можуть випасти назовні;
  • якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;
  • у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному;
  • уникати перебування біля великих дерев, особливо тополів, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт.

Нагадаємо, що 10 червня у Дніпропетровську та області оголосили штормове попередження. На території області збережеться високий рівень пожежної небезпеки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Таїланді на пляжі популярного у туристів курорту Крабі було помітили дуже рідкісне природне явище – подвійне торнадо.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі і в області різко погіршиться погода. Городян чекають сильні грозові дощі з градом.