На початок липня 2019 року в Києві змінилися розміри зарплатні. Стало відомо, кому в столиці найбільше платять, а також на які професії є попит.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За статистикою, найвищі зарплати пропонують для топ-менеджерів, керівників вищої ланки і фахівців по нерухомості. А також вакансії в сфері комп'ютерних технологій та IT, продажу, будівництва та архітектури, управління персоналом та HR. Зарплати в цих сферах - від 18 тисяч до понад 24 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Найнеприбутковими" виявилися роздрібна торгівля, охорона і діловодство. За таку роботу в Києві платять у середньому від 9 до 12 тисяч гривень.

Варто зауважити, що на початку червня середня зарплата в Києві була близько 14 101 гривень. До кінця червня цей показник впав до 13926 гривень, тобто на 175 гривень менше у порівнянні з попереднім місяцем.

Також на початок червня працівники вказували у своїх резюме бажаний рівень у 15 855 гривень. До кінця червня претенденти пишуть у своїх CV вже 16 116 гривень — очікуваний рівень зарплат виріс на 261 гривню.

Нагадаємо, що українцям обіцяють підвищити мінімалку до 5 тисяч гривень, а курс долара досягне позначки в 30 грн/дол.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", середня зарплата працівника підприємств, установ та організацій в Україні 2019 року становить 10237 гривень.

Також портал "Знай.uа" писав, що у цьому році для багатьох українців в органах Пенсійного фонду України змінили вид пенсійних виплат.