У понеділок, 1 липня, біля села Віта-Поштова на автомобільній дорозі М-05 "Київ-Одеса" (поворот до с. Круглик Києво-Святошинського району) мітингують люди. Вони вимагають зробити безпечним розворот.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що 29 і 30 червня тут тривали роботи із закриття тимчасового розвороту на трасі. А також були встановлені знаки про заборону розвороту автомобілів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однако, водії все рівно розвертаються тут, а в понеділок вранці навіть хтось відвернув знаки.

Через це люди вийшли на трасу на мітинг, вимагаючи зробити цей розворот безпечним і таким, що не буде створювати затори на дорозі.

Стало відомо, що цей поворот до с. Круглик здобув собі сумну славу, адже там часто траплялися ДТП з постраждалими.

"Справа в тому, що розворот розташований в низині, тож автомобілям, що рухалися у напрямку Києва з гори, не завжди вдавалося загальмувати, щоб пропустити транспорт на розвороті", - підкреслила поліція.

Нагадаємо, що прихильники екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, а також члени його партії Рух нових сил проводять мітинг під будівлею Центральної виборчої комісії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у суботу, 22 червня в Україні День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. На честь цього дня під Верховною Радою зібрався мітинг, де люди несли хрести й портрети діячів Другої світової війни.

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 21 червня, співробітники ПАТ "Дніпропетровський трубний завод" організували акцію протесту біля ДЗМУ.