Brussels Airlines призупинить виконання рейсів Київ-Брюссель на зиму.

Про це повідомляють в прес-службі авіакомпанії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми пропонуємо рейси в Київ тільки до 29 листопада 2019 року. Ми відновимо польоти в Київ з частотою 4 рази на тиждень 23 лютого 2020 року",- зазначив прес-секретар Brussels Airlines Кім Даенен.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За її словами, рішення про тимчасову зупинку польотів пов'язано з адаптацією до попиту на ринку.

"Протягом періоду, який ми не будемо виконувати рейси, ми забезпечимо комерційне продовження нашої послуги через код-шерінгової угоду з авіакомпанією Міжнародні авіалінії України", - також додала прес-секретар.

Варто відзначити, що Brussels Airlines виконала перший рейс між Києвом і Брюсселем 17 жовтня 2018 року. Авіакомпанія обслуговує цей маршрут з частотою чотири рази на тиждень. Авіаперевізник є дочірньою структурою Lufthansa.

Нагадаємо, що у Києві тимчасово закриють аеропорт "Київ". А всі рейси прийматиме аеропорт "Бориспіль".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 24 червня львівський аеропорт імені Данила Галицького відновлює прийом рейсів через старий термінал.

Також портал "Знай.uа" писав, що два авіарейси прибудуть в аеропорт Харкова з великою затримкою.