У понеділок, 1 липня, під Києвом у місті Гостомель відбулася пожежа. Спалахнула автомобільна заправка поруч з поворотом на Ірпінь.

Про це повідомляє прес-секретар ДСНС Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На щастя, в результаті інциденту жертв і постраждалих немає. Відомо, що загоряння сталося рано вранці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пожежа спалахнула в розподільної колонки, також горіла запірна арматура ємності зі скрапленим газом. Варто зазначити, що у 06:10 пожежу на площі 50 квадратних метрів повністю ліквідували. В результаті інциденту пошкодилися розподільна колонка, запірна арматура і приміщення оператора.

На місці працювали 30 чоловік особового складу та п'ять одиниць техніки ДСНС. Очевидці зазначили, що чули вибухи.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня, в рекреаційній зоні Катранка, розташованої на півдні Одеської області, на території Лиманської об'єднаної громади в Татарбунарському районі спалахнула сильна пожежа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 28 червня у Львові близько 17:00 спалахнула сильна пожежа. Займання сталося біля головного залізничного вокзалу.

Також портал "Знай.uа" писав, що кияни повідомляють, що на Великій Кільцевій, 4 загорівся цех біля підприємства Електронмаш.