У суботу, 29 червня, в Києві буде похмура і сира погода. З самого ранку небо затягнуть хмари.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, в цей день будуть сильні пориви вітру, без опадів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вдень температура повітря буде +19…+21°C. Вночі стовпчик термометра знизиться до 10-12°C.

Відомо, що у цей день вшановується пам'ять мучеників Віта (Фіта) і Модеста. Святому Модесту моляться на випадок падежу худоби. У народі говорили, що на Віта соловей замовкає. Наші пращури помітили, що "Дощ на Фіта — погано для жита".

За прикметою, день 28 червня бажано сонячний, оскільки у разі дощової і похмурої погоди у домі буде розлад і сварки. У минулі часи примітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота — до негоди.

Нагадаємо, що у суботу в Україні погода буде ще холодніше, а також варто очікувати дощів у багатьох областях. Вночі особливо холодно, температура повітря знизиться до +6 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.

Також портал "Знай.uа" писав, що українцям не слід чекати кардинальної зміни погоди в останній тиждень червня.