27 червня в електропоїзді на Київщині почалась пожежа, коли склад знаходився на перегоні в смт Пісківка Бородянського району.

Про це повідомляють в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рятувальники, які приїхали на місце події, встановили, що горить кабіна машиніста.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Пізніше стало відомо, що у 04:40 пожежу було повністю ліквідовано. На місці працювали 5 рятувальників.

Однак, що стало причиною пожежі, наразі з'ясовують фахівці. Також встановлюється сума завданого збитку.

Нагадаємо, що в суботу 22 червня, на станції "169 кілометр" сталося загоряння у електричці, яка їхала до П'ятихаток. Пасажири не чекаючи зупинки вистрибували з вагонів електропоїзда. На щастя ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", пасажирський потяг Адлер-Нижневартовск спалахнув вогнем після того, як зіткнувся з бензовозом в Адигеї. Бензовоз загорівся відразу ж, і вогонь миттєво перекинувся на поїзд. Всі пасажири зуміли вибратися з палаючого потягу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у середу, 20 березня, стало відомо про незвичайний інцидент на Тернопільщині - напередодні вночі вагон пасажирського поїзда зійшов з рейок. На момент аварії у вагонах перебувало близько п'ятдесяти пасажирів.